Verschillende soorten gevelbekleding ZARO 

Wij werken met verschillende soorten gevelbekledingen, rabatdelen , potdeksel en een rondkant paneel . Elke gevelbekleding waar wij mee werken is gemaakt van kunstof dat uv bestendig en uiterst duurzaam is. Door de huidige technieken zijn kunstof gevelbekledingen bijna niet meer te onderscheiden van echt hout maar heeft u wel alle voordelen die kunststof biedt. Dat betekend dat u na uw aankoop weinig tot geen onderhoud meer heeft aan uw gevel. De kunstof hoekafwerking is ook in dezelfde kleur als het chalet mee te laten lopen. 

Rabat gevelbekleding 

Rabatdelen zijn planken voorzien van een mes en groef welke boven elkaar en onzichtbaar gemonteerd worden . Deze planken zijn ontworpen om horizontaal te verwerken. De planken hebben een grove natuurlijke houtnerfstructuur en zijn gemaakt van kunstof u heeft hier dus weinig tot geen onderhoud aan.

Leverbaar in 6 verschillende kleuren:

Potdeksel gevelbekleding 

Potdeksel planken worden dakpansgewijs en onzichtbaar gemonteerd, De bovenliggende plank valt elke keer over de onder liggende plank. Doordat de kunstof panelen elkaar overlappen geeft dit een strak eind resultaat. De nadruk wordt gelegd op de natuurlijke houtnerf structuur en komt hierdoor mooi tot zijn recht. 

Leverbaar in 6 verschillende kleuren: 

Rondkant paneel gevelbekleding 

Rondkantpaneel is een sponningdeel dat voorzien is van een mes en groef hierdoor hebben de panelen een onzichtbare verbinding. Rondkant panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd. Deze panelen zijn voorzien van een houtstructuur die niet van echt te onderscheiden is hierdoor kunt u uw chalet een natuurlijke en karakteristieke houtlook geven zonder het onderhoud te hebben van echt hout. Moet uw chalet aan een bepaalde kleur / hout-look voldoen dat is deze gevel bekleding echt een uitkomst.

Leverbaar in 3 verschillende soorten, nerfstructuur, houtstructuur en open-gevel-look.

 

  • Nerfstructuur is leverbaar in maar liefst 19 verschillende ral kleuren. 

  • Houtstructuur is leverbaar in 8 verschillende hout kleuren 

  • Open-gevel-look  is leverbaar in 5 verschillende hout kleuren 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Kan ik je helpen?