Chalet financiering

Als u een chalet wilt laten bouwen heeft u een financiering nodig. Maar wat als u niet zo lang wilt sparen? Wij bieden u een chalet financiering of afbetalingsregeling aan via het Chalet Dreams Concept. Het voordeel van dit concept is dat u direct gebruik kunt maken van uw eigen chalet en u hoeft niets te doen met uw spaargeld.

Met het Chalet Dreams Concept kunt u elk chalet financieren en direct hiervan gebruik maken.

Chalet Dreams Concept

Dit concept werkt heel eenvoudig. U zoekt een chalet of caravan uit die bij u past en helemaal aansluit bij uw eisen en behoeften. Hierna weet u precies wat u moet betalen bij de aflevering. De betaling op zichzelf mag u voldoen vanuit de rekening die voor u is geopend door Chalet Dreams Concept. Deze rekening wordt standaard geadministreerd binnen het doorlopend krediet administratie van de deelnemende banken.

U bent er ook vrij in als u de aankoop deels uit eigen middelen wilt betalen. De betaling uit de rekening van Chalet Dreams Concept wordt dan minder. Het te betalen maandbedrag wordt altijd in overleg bepaald en is afhankelijk van de geplande gebruiksperiode en het bedrag dat u beschikbaar wilt stellen voor vervanging. Bij deze manier van financieren geldt: Hoe meer u per maand betaalt, hoe meer u straks weer tot uw beschikking heeft.

× Kan ik je helpen?