Transport en verplaatsen

Transport, plaatsen  en stellen

Om uw chalet op de juiste manier af te leveren op de afgesproken datum hebben we speciaal opgeleide mensen in dienst die uw chalet van transport tot de uiteindelijke stelling begeleiden.  Onze transportspecialisten hebben jarenlange ervaring en kennis zodat we u altijd de beste kwaliteit garanderen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en verzorgd om uw chalet op de juiste locatie af te leveren. Routes zijn uitgestippeld en benodigde materialen zijn verzorgd.

Een belangrijk aspect bij de plaatsing van uw chalet op bijvoorbeeld een camping is het contact met de eigenaren van die camping. Het transport gaat namelijk ook over de grond van de campingeigenaren. We brengen ze op de hoogte en overleggen met de eigenaren. Als de eigenaren bepaalde richtlijnen doorgeven werken wij volgens deze richtlijnen. 

Prijzen van transport

De prijs die u betaald voor uw nieuwe chalet zijn altijd inclusief de transportkosten. Hieronder vallen: Wegtransport, plaatsing en stelling.
Als we uw chalet over water of door de lucht vervoeren zult u nooit voor verrassingen komen te staan. Deze prijzen zijn namelijk vooraf al ingecalculeerd. 

Transport naar het waddengebied en buitenland is mogelijk in overleg. We kijken samen naar de mogelijkheden en gaan in gesprek met onze transportspecialisten over uw mogelijke standplaats en de bereikbaarheid hiervan. Op plaatsen die lastig te bereiken zijn, zijn we vaak afhankelijk van meerdere partijen. We gaan met ze in gesprek, brengen ze bij elkaar en zorgen voor een oplossing. Zo heeft Zaro door de jaren heen al verschillende chalets over de grens geleverd en geplaatst.

× Kan ik je helpen?