De strandhuisjes, bestemd voor de eigenaren van beachclub Key West waren voor de mensen van Zaro caravan en chaletbouw een regelrechte “uitdaging”.

Niet alleen omdat het begrip “strandhuisjes” voor ons nieuw was maar omdat er daarnaast met nog veel meer factoren rekening gehouden moest worden.

Strandhuisjes moeten “hufterproof” zijn

Zo moesten alle strandhuisjes zogenaamd “hufterproof” gemaakt worden omdat je nu éénmaal nooit weet wie je als gasten hebt en met wie je te maken hebt.

Het allerbelangrijkste echter waren de gevaren die er kleefden aan de blootstelling aan water wind en zand. Doordat er geen gebruik werd gemaakt van een “normale” dakconstructie met goten en afwatering middels hemelwaterafvoeren is er in dit geval gekozen voor een dakvorm waarbij het water en zand via de kortste weg de daken van de strandhuisjes kon verlaten.

Chassis

Het gebruikte onderstel werd gegalvaniseerd uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen roestafzetting op het chassis plaats zou vinden. Ook werd het chassis uitgevoerd met 4 hijshaken die gebruikt kunnen worden bij het jaarlijks 2 x verplaatsen van de strandhuisjes.

Zomers zouden de strandhuisjes uiteraard op het strand staan en in de winter zouden ze geparkeerd worden op een lokale camping waar dan ook eventueel wat klein onderhoud plaats zou kunnen vinden.

Ook ten aanzien van het uitzicht zijn de voorkanten van de strandhuisjes omgeven door glas waarbij de opslaande deuren in de voorkanten uitkomen op de terrassen.

 


Verhuur

Rekening houdend met al deze factoren werd deze klus geklaard binnen 4 weken en nog belangrijker, ook naar volle tevredenheid van de nieuwe eigenaren van Beachhouse Key West.

Zij kunnen hun strandhuisjes met een gerust hart overdragen aan hun huurders die  op hun beurt kunnen genieten van strand, zon en zee en strandhuisjes die voorzien zijn van alle comfort en gebruiksgemak die men als tegenwoordige huurder van een vakantieonderkomen mag verwachten.

Wij wensen de mensen van Beachhouse Key West ongelofelijk veel succes met de verhuur van hun strandhuisjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Kan ik je helpen?