Een prachtige houten chalet kopen

Wilt u graag een houten chalet laten bouwen, op maat gemaakt naar uw eigen specificaties? Zaro Chaletbouw staat klaar om u te helpen! Wij hebben ons gespecialiseerd in het verwezenlijken van de wensen van onze klanten als het aankomt op chalets en stacaravans. Natuurlijk werken wij naar uw beschikbare budget.

Schakel Zaro Chaletbouw in

U wilt een houten chalet kopen? Zaro Caravanbouw helpt u graag wanneer u een ervaren bedrijf zoekt dat een houten chalet voor u kan bouwen. Wij kunnen inspelen op uw specifieke wensen doordat wij in onze eigen fabriek in Delft een groot assortiment aan onderdelen beschikbaar hebben. U kunt bij het kiezen van de houten chaletbouw een selectie maken uit verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij altijd in staat voor hoge kwaliteit producten te zorgen. Wilt u graag de meningen van onze klanten lezen? Bezoek dan de referentenpagina op onze website!

Bij het kopen van een houten chalet kunt u rekenen op:

–          Uitstekende service en correcte aftersales;

–          Op maat gebouwde chalets en stacaravans;

–          Een ruime keuze in kleuren, maten en uitvoeringen;

–          Een ontwerp dat rekening houdt met uw budget;

–          Deskundig advies over de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Zaro Chaletnbouw als u meer wilt weten over de manier waarop wij een houten chalet voor u bouwen. Wij vertellen tijdens een vrijblijvend informerend gesprek graag meer over onze diensten in de houten chaletbouw. Bel naar 015 – 2564554 voor meer informatie. Een mail sturen naar info@zaro.nl kan ook. Het contactformulier is altijd beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Kan ik je helpen?